Hjem Biler Tag elcyklen i stedet for bilen

Tag elcyklen i stedet for bilen

kom hurtigt frem med en elcykel

Du knokler for at komme over bakken. Du knokler i laveste gear. Lige pludselig kommer en ældre kvinde med cykelkurv og tasker bag på tonsende forbi dig. Du undrer dig nok over, hvordan dette kan lade sig gøre. Så kommer du i tanke om den smarte elcykel. Eller så sidder du i kø på motorvejen for at komme på arbejde. Du tænker: Er der ikke en bedre løsning? I dag ser man flere og flere elcykler rundt omkring i og uden for byerne. Der er mange gode grunde til at elcyklen har vundet en plads hos danskerne rundt omkring i landet. Artiklen her ser på, hvorfor du skal tage elcyklen i stedet for bilen.

Spar tid og penge med elcyklen

Morgenerne kan være utroligt kaotiske. Især når tusindvis af mennesker er for dovne og trætte til at tage offentlig transport. De vil hellere sidde i deres benzinosende monstrum, metalmonster. Du kan derimod gøre noget godt for dig selv og tag elcyklen i stedet for bilen. Du sparer både tid, da du undgår køerne og kan let hoppe af og på tog med elcyklen. Derimod så sparer du penge på benzin og forsikring osv. Derudover er de både billigere og lettere at have med at gøre ift. en scooter, motorcykel el. lignende.

Bor du fx i København er det i hvert fald en rigtig god idé, da morgentrafikken kan være voldsom. Kbh.dk har skrevet om fordelen ved at have en elcykel i København. Læs artiklen her.

En grønnere hverdag

Det er heller ingen hemmelighed, at eldrevne køretøjer er bedre for miljøet. Ønsker du at efterlade vores Jord, som et sted, hvor dine børn trygt kan vokse op. Så gør dit ved at bruge elcyklen i stedet for co2-maskinen! El kan produceres på miljøvenlige måder. Og så forurener det ikke!

Hold dig i form med motion på elcyklen

Ikke nok med de ovennævnte ting, så er elcyklen også bedre for dit helbred. Det kan godt være, at der er en hjælpende motor, men det er trods alt bedre end at sidde stille i en bil hver dag. Og hvis du nu arbejder på et kontor, hvor du i forvejen ikke kommer til at bevæge dig sønderligt meget, så kan det være rart at få rørt kroppen lidt inden. Bor du længere væk fra byen, end det er muligt at nå med normal cykel, så vælg en elcykel – den kombinerer det bedste af bilens elementer med det bedste fra cyklen.