Home Andet Overvåg dine aktiver med en moderne tracker

Overvåg dine aktiver med en moderne tracker

0
Overvåg dine aktiver med en moderne tracker

De største aktiver for private indbefatter typisk biler, ejendomme, motorcykler og både. Det er netop de aktiver, vi vil sætte fokus på i denne guide. Du kan forvente at blive meget klogere på, hvordan du nemt og effektivt kan overvåge dine mest dyrebare investeringer. GPS trackeren bliver måske din nye bedste ven.

Skab maksimal tryghed i hverdagen

En tryg hverdag er en god hverdag. Livet er trods alt for kort til at være bekymret og ked af det hele tiden. Er du enig? Så bør du fortsætte læsningen. Der venter dig nemlig en lang række guldkorn.

Du har formentlig brugt adskillige år på at spare op til dine aktiver, hvorfor du selvfølgelig skal passe godt på dem. Det er meget muligt, at du er godt forsikret, men det er alligevel rart at kunne overvåge sine værdier, hvad enten man ejer en bil, båd, motorcykel eller noget helt fjerde. Du kan ikke gardere dig mod tyveriforsøg, men du kan skrue op for trygheden med en GPS tracker.

GPS tracker fra Zenztrack

Zenztrack – www.zenztrack.dk – tilbyder en velfungerende og brugervenlig GPS tracker til både private og erhverv. Der er tale om en abonnementsløsning, hvor man betaler et beskedent månedligt beløb. Nedenfor fremhæver vi de mest nævneværdige fordele ved denne enhed:

  • Lang batterilevetid (op til 10 år afhængig af brug)
  • Vandtæt (kan dermed bruges overalt)
  • Praktisk størrelse
  • Glimrende sporingsportal (komplet overblik via tablet og smartphone)

Zenztrack sørger ikke kun for, at du får leveret en eller flere GPS trackere. Du får også adgang til en intelligent sporingsportal, hvorfra du kan se og følge dine trackere via din laptop, tablet eller smartphone. Der er endvidere mulighed for at opsætte bevægelsesalarmer. På den måde kan du få direkte besked, hvis der registreres noget mistænkeligt.

Lige nu kan du bruge løsningen helt gratis – dog kun i de første 30 dage. Du har dermed en måned til at finde ud af, om det er noget for dig. Der er i skrivende stund ingen binding.

Nabohjælp fungerer stadig

Nabohjælp er også et yderst udbredt og populært tiltag i det meste af landet. Nabohjælp handler kort og godt om at holde ører og øjne åbne og ikke mindst reagere, hvis der sker noget mistænkeligt i nabolaget. Dog kan det som regel være en god idé at undersøge, hvad der rent faktisk foregår, inden man ringer efter politiet.

Med professionelle trackere og velfungerende nabohjælp kan man med sikkerhed skabe en tryggere hverdag. Derfor håber vi, at alle vores læsere vil tage vores råd til sig. Sammen skaber vi et tryggere samfund til glæde for alle.