Hjem Andet 3 fede elektriske køretøjer til sommeren

3 fede elektriske køretøjer til sommeren

Skateboard

Når du kører, eller går igennem din by, så har du med garanti oplevet en del forskellige elektriske køretøjer, som ikke fandtes for 5 år siden.

Elektriske køretøjer kommer nemlig i mange forskellige former, og de mest kendte er uden tvivl elektrisk skateboard, el løbehjul og segway, men der findes mange flere forskellige køretøjer end disse tre.

I denne artikel vil vi fortælle mere om 3 fede elektriske køretøjer, du bør overveje at købe inden sommeren er slut.

Nogle af dem kan du hoppe op på uden, at havde prøvet dem før, da de er meget begyndervenlige, hvor andre kræver noget mere træning.

Elektrisk skateboard

Elektrisk skateboard er utrolig populærere i skatermiljøet, og et af de mere avanceret elektriske køretøjer, og du skal dermed være mere øvede, før du kan stå 100% korrekt på et elektrisk skateboard.

Et smarte ved et elektrisk skateboard er, at du nemt kan have det med overalt, da det ikke fylder ret meget.

Men som tidligere nævnt, så er et elektrisk skateboard ofte ikke for nybegyndere, og det kan være en god ide, at øve sig på et almindeligt skateboard, inden du køber et med elmotor.

Desværre er mange af de elektriske skateboards ikke lovlige på vejene, da de kører for hurtigt og nogle af dem overholder heller ikke kravene til udstyr såsom lys, reflekser mv.

Læs evt. Bedst i test elektrisk skateboard

El løbehjul

El løbehjul er uden tvivl det mest populære elektrisk køretøj af de tre nævnte i denne artikel, og det er ikke længere unormalt, at se en flok børn eller voksne komme kørende på deres el løbehjul igennem byen.

Langt de fleste el løbehjul overholder alle de danske færdselsregler, men du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle der overholder disse regler, da nogle kører stærkere end de må ifølge dansk lovgivning på området.

Læs evt. Bedst i test el løbehjul

Segway

Segway er lidt et mystisk elektrisk køretøj, da det hverken har et sæde eller et styr, det er blot et hjul med to siddestykker, hvor du kan sætte dine fødder på, og så skal du bruge din balance til at styre det.

Selv om en segway det kan virke lidt skræmmende, så tager det ikke langtid før du er verdensmester i at køre på en segway.

En segway er som sagt kun et hjul og det fylder dermed ikke særlig meget, så du kan nemt have din segway med over alt.

Derudover kan du med lidt øvelse lave nogle fede tricks på en segway.