Hjem Andet Brug for en pause fra kør-selv-ferier?

Brug for en pause fra kør-selv-ferier?

Bil og fly

Hele 63 procent af danskerne tager på bilferie i løbet af sommeren. Det svarer til omkring 1,6 mio. ud af landets 2,6 mio. bilejere. Har du hidtil været trofast chauffør på årets bilferie, men har mistet motivationen til den lange køretur til familiens foretrukne destination?

I så fald har du et væld af øvrige muligheder. Den mest oplagte er naturligvis en flyrejse til en solrig destination. Der er talrige fordele forbundet med fly- kontra bilrejser, hvorfor mange danskere foretrækker transport via fly frem for bil.

Rejs med fly og få mere tid til ferie

Den primære fordel ved flyrejser er, at du får mere tid til ferie. En køretur til den sydlige del af Frankrig tager snildt fra 16 til 18 timer. En flyvetur fra Danmark til Nice tager til sammenligning omtrent fire timer. Det er selvsagt mange timers ekstra ferie.

Du kan hurtigt komme fra A til B ved hjælp af fly. Du kan dermed hurtigere komme til at slikke sol ved poolen med en iskold drink i den ene hånd. De fleste vil mene, at det er mere tiltalende end at sidde fast i trafikken på den tyske motorvej i en indelukket bil. Hvad mener du?

Næsten hver anden bilejer kører til en destination uden for kongeriget Danmark. I løbet af de seneste par år har dette tal dog været nedadgående. Der er mange tilsyneladende, der har indset de markante fordele ved en flyrejse kontra bilrejse.

Overlad planlægningen til et rejsebureau

Hvis ikke du er indstillet på at skulle køre på ferie i egen bil, så kan du roligt overlade planlægningen af din ferie til et rejsebureau. Denne mulighed er til stede, hvad end du rejser alene, med familie eller med en gruppe venner.

Det er vel at bemærke en løsning, der er populær på mange markeder over hele verden, herunder det danske rejsemarked. Hvis du synes, at det lyder rart at outsource rejseplanlægningen til et erfarent bureau, så læs mere på findminrejse.dk.

Ikke alle anser dette som værende en tiltalende løsning. Ved ikke at planlægge på egen hånd mister du delvist styringen over din rejse, men det er til gengæld tidsbesparende, og du kan ydermere drage nytte af rejsebureauernes store lokale viden. Alt i alt er det en fin løsning.