Home Andet Chauffør til galla: Sådan klæder du dig godt på

Chauffør til galla: Sådan klæder du dig godt på

0

Man kan nærmest ikke tale om gallafester uden at komme ind på gallakørsel. Det handler nemlig om at ankomme med stil, når man skal deltage i en sådan festlighed. Det er du højst sandsynligt klar over, hvis du har en datter, svoger eller bror, som skal til gallafest inden for nær fremtid. Til disse fester er det ikke kun deltagerne, som skal ankomme med stil. Chaufførerne skal også gerne være klædt godt på, så man kan skabe en ekstra eksklusiv og festlig stemning.

Er du blevet booket som chauffør, så er du formentlig begyndt at tænke over, hvad du dog skal tage på. Det er ikke et nemt valg, hvorfor vi gerne vil byde ind med nogle input. Vi har nemlig en del viden på området.

Jakkesæt og slips er en sikker vinder

Som mandlig chauffør går du aldrig helt galt i byen med jakkesæt og slips. Der findes trods alt ikke et mere festligt outfit end dette. Slips forhandles efterhånden i alle tænkelige farver, hvorfor du bør kunne finde et slips, som matcher din skjorte, hvad enten skjorten er lyserød, hvid, blå eller grøn. Sæt evt. prikken over i’et med en lommeklud og en slipsenål. Disse accessories vil være med til at give dig et endnu mere eksklusivt look, hvilket vil være oplagt til dette særlige formål.

Glem ikke dit fodtøj

Selvom du antageligvis opholder dig bag rattet det meste af tiden, så må du ikke glemme dit fodtøj, som spiller en vigtig rolle for dit outfit. Skal du ved ankomst ud at holde døren for det glade par, så kan du være sikker på, at dit fodtøj vil få en del opmærksomhed. Forsøg derfor at finde nogle sko, som passer til dit jakkesæt. Det kunne for eksempel være et par nypudsede laksko.

Hold styr på din smartphone

Taler du ofte i telefon under kørsel, så er det alfa og omega, at du foruden et robust mobilcover ejer enten et headset eller en mobilholder. Det skal nemlig gerne være sådan, at du kan føre en samtale uden at skulle bruge hænderne. Det er både uhensigtsmæssigt og ulovligt at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel, hvorfor vi ingenlunde kan anbefale det. Du bør tage dine forholdsregler og bruge din sunde fornuft for både din egen og medtrafikanters skyld.