Hjem Motorcykler Sådan får du den billigste MC forsikring som ung

Sådan får du den billigste MC forsikring som ung

Landevej

I Danmark er det lovpligtigt at have en MC forsikring på ens motorcykel, desværre kan en MC forsikring være utrolig dyr, hvis du er ung og under 25 år. Men der er en række ting, du kan gøre for at bringe MC forsikringen, ned i en pris du har råd til at betale. En af de ting du kan gøre, der har mest betydning for prisen er, at købe en lille brugt motorcykel der ikke behøves, at havde kaskoforsikring, da den måske ikke har været så dyr. En motorcykel med en lille motor hjælper også gevaldigt, når du skal snakke forsikring med dit forsikringsselskab. Du kan også indhente tilbud på forsikring fra forskellige forsikringsselskaber, hvilke også kan give en stor besparelse, dette kan du læse mere om til sidst i artiklen. Der findes to slags forsikringer til motorcykel, hvilke er henholdsvis en ansvarsforsikring og kaskoforsikring. En ansvarsforsikring er lovpligtig, og skal tegnes på motorcyklen, hvis den skal køre på vejene. Den anden er kaskoforsikring, og den er ikke lovpligtig, men giver en stor økonomisk sikkerhed, hvis uheldet skulle være ude.

Hvad dækker den lovpligtige ansvarsforsikring og hvad dækker en kaskoforsikring?

Den lovpligtige ansvarsforsikring, som alle motorcykelejere skal havde tegnet for, at motorcyklen må køre på vejen, dækker skader du forårsager på andre mennesker, deres køretøjer og deres ting. Hvis du køre galt og kun har en lovpligtig ansvarsforsikring, så dækker den ikke reparationerne til din motorcykel eller køb af en ny motorcykel, hvis den skulle være totalskadet. En kaskoforsikring dækker også, hvis du skulle være udsat for hærværk eller tyveri.

Hvilke punkter har indflydelse på prisen på en motorcykelforsikring?

Disse faktorer du ser nedenunder i punktform, er alle faktorer der har indflydelse på prisen når du skal tegne en MC forsikring.

  • Lovpligtig ansvarsforsikring med eller uden kasko?
  • Hvor gammel er du?
  • Har du anciennitet eller er det din første motorcykel?
  • Hvilke type af motorcykel ønsker du at få forsikret?
  • Skal du bruge din motorcykel om vinteren?
  • Skal du havde vejhjælp inkluderet i forsikringen?
  • Har du andre forsikringer?
  • Hvor stor en selvrisiko ønsker du?

Få tilbud på forsikringer fra forskellige forsikringsselskaber og spar penge

Der kan indhente tilbud på MC forsikring ved at klikke her, hvis du benytter denne tjeneste kan du spare en masse penge på din MC forsikring og dine andre forsikringer. Tjeneste virker ved, at indsende dine ønsker til en forsikring/forsikringer, og derefter bliver det sendt ud til de forskellige forsikringsselskaber. Hvis et forsikringsselskab ønsker dig som kunde, vil de lave et konkurrencedygtigt forsikringstilbud, da de ved at de er i direkte konkurrence med de andre tilbud du vil modtage fra andre forsikringsselskaber.