Home Biler Derfor er danskerne så glade for billeasing

Derfor er danskerne så glade for billeasing

0
Derfor er danskerne så glade for billeasing

I dag kan man lease langt de fleste køretøjer – lige fra personbiler og elbiler til varevogne og lastbiler. Der er altså tale om en mulighed, der er tilegnet både private og erhverv.

Interessen for at lease biler har efterhånden bredt sig til hele landet, men er særlig stor i visse kommuner. I Gentofte Kommune udgør andelen af leasede biler f.eks. over 45 procent. Dette fremgår af en nyere undersøgelse, som Danmarks Statistik har foretaget og efterfølgende offentligt på deres hjemmeside. Af denne undersøgelse fremgår det også, at der i starten af 2019 blev oplevet en stor stigning i bilsalget grundet potentielle prisstigninger.

Er du interesseret i at vide, hvorfor leasing er blevet et så udbredt og populært fænomen, så nyd læsningen af denne artikel.

Vi slipper for at betale den fulde registreringsafgift

Den danske registreringsafgift er, som du formentlig har fundet ud af, meget høj. Netop denne afgift er hovedårsagen til, at vi ikke kan få fingrene i lige så billige biler som vores svenske og tyske naboer. Der findes dog op til flere måder, hvorpå du kan slippe for at betale den fulde afgift, vel at bemærke på lovlig vis. Løsningen er leasing. Med leasing afholder du kun en mindre procentdel af afgiften, og du betaler naturligvis kun i den periode, hvor du har råderet over bilen. Denne fordel opnår du bl.a., hvis du vælger at flexlease en bil.

Vi kan få en ny bil med få års mellemrum

Den typiske leasingaftale strækker sig over 2-3 år. Efter endt periode har du mulighed for at tegne en ny aftale, hvor du får stillet en helt ny bil til rådighed. På den måde vil du altid kunne køre i den nyeste model, med alt hvad det indebærer af bedre brændstoføkonomi, nye features, flere hestekræfter m.v. Muligheden for at skifte bilen ud hvert andet eller tredje år vil typisk være til stede, hvad enten man benytter sig af privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing. Du kan få et tilbud på alle tre leasingformer på linket i forrige afsnit.

Vi er sikret budgetsikkerhed

Budgetsikkerhed er sød musik i mange danskeres ører. De fleste kan i hvert fald nikke genkendende til, at det er rart at kende sine månedlige udgifter. Dette kan man altid med leasing, hvis man vel at bemærke laver en aftale, hvor alt fra service og reparationer til forsikring og grøn ejerafgift er med i prisen. Skulle bilen mod forventning gå hen at gå i stykker, så kan du ånde lettet op ved tanken om, at du ikke skal afholde udgifterne hertil. Flexleasing kan nævnes som en god mulighed, hvis du sætter pris på budgetsikkerhed og høj fleksibilitet.