Home Andet Genbrug er ikke kun populært inden for bilbranchen

Genbrug er ikke kun populært inden for bilbranchen

0
Genbrug er ikke kun populært inden for bilbranchen

2019 har været et interessant år, hvor vi kan tænke tilbage på rigtig mange historier, debatter og nye tiltag. Især buzzwords som klimatosse og klimavenlighed kendetegner dette år. Førstnævnte buzzword – klimatosse – er af P1 og Dansk Sprognævn faktisk blevet kåret som årets ord i 2019. Er du også en vaskeægte klimatosse, så skal du fortsætte læsningen.

At være klimatosse lyder måske ikke videre positivt, men det betyder faktisk bare, at man værner om vores alles klima. Derfor er der i dag rigtig mange, der med stolthed i stemmen kan kalde sig selv for klimatosse.

Vi genbruger som aldrig før

Den gammeldags brug-og-smid-væk-kultur er for længst blevet erstattet af en mere bæredygtig og ansvarsfuld kultur. Vi er i langt højere grad blevet bedre til at få øjnene op for, at de fleste ting kan genbruges. Det gælder ikke kun biler, som oftest kan bruges i mange år endnu, hvis der blot bliver skiftet et par dele og bliver udført en rustbehandling. Det gælder også tøj, møbler, it-udstyr og meget andet. Brugt it-udstyr er noget af det, der har været eftertragtet i 2019. Dette er nyttig viden for dig, der driver en virksomhed, som ligger inde med it-udstyr, der for længst er blevet kasseret. Dette udstyr kan meget vel være penge værd. Du kan gennem brugt-it.dk få klarhed omkring, hvorvidt din virksomheds gamle udstyr er penge værd, hvilket det højst sandsynligt er.

Dette opnår du ved at sælge dine brugte ting

Diverse køb-og-salg-grupper såvel som guloggratis.dk og dba.dk bugner af annoncer, hvor der bliver solgt og byttet brugte ting. Nogle af disse ting har haft op til flere ejere og været brugt i adskillige år. Med en årelang brugshistorik tænker man måske ikke, at disse ting er det store værd, men det betyder ikke, at en tur på lossepladsen er den eneste løsning.

Du kan opnå op til flere ting ved at sælge dine brugte ting – dette gælder ved salg af alt fra strikhuer til aflagt it-udstyr. Du har først og fremmest mulighed for at tjene lidt penge. Måske kan du kun få 50-100 kr. pr. del, men sælger du mange ting, så kan det hurtigt blive til penge. Aftal evt. med dig selv og din familie, at pengene fra salgene går til nogle fælles oplevelser. De fleste vil gerne tjene lidt penge på deres aflagte ting, men man skal også vide, at køb og salg af brugte ting er guld værd for miljøet.