Hjem Biler Guide til at spare op til 40 % på dit næste værkstedsbesøg

Guide til at spare op til 40 % på dit næste værkstedsbesøg

Smilende mekaniker

En tur til det lokale autoværksted er som regel lig med en meget stor udskrivning. Sådan behøver det dog ikke at være. Man kan trods alt spare op til 40 % på værkstedsbesøg, hvis man spiller sine kort rigtigt. Hvad man kan gøre for at spare store beløb på bilreparationer, vil vi gøre dig klogere på i dag. Derfor bør du bevare koncentrationen lidt endnu.

Tilbudsindhentning + prissammenligning = store kontante besparelser

Du begår som udgangspunkt en stor fejltagelse, hvis du aldrig indhenter mere end ét tilbud, når du skal have udført en reparation eller et serviceeftersyn. Med kun ét tilbud kan du nemlig ikke vurdere, om der findes billigere alternativer. Det er kritisk, idet priserne kan variere betydeligt fra autoværksted til autoværksted. Skal din bil blive køreklar, uden at det skal koste dig en formue, så skal du gøre brug af vores guldkorn.

Det er takket være internettet både nemt og hurtigt at finde den billigste automekaniker i nærområdet. Med autobutler.dk er det for eksempel muligt at indhente tre uforpligtende tilbud fra lokale bilværksteder. Når du engang har fået tilsendt disse tilbud, kan du sammenligne dem og sidenhen tage stilling til, hvilket du vil vælge. I din vurdering skal du først og fremmest kigge på prisen, som formentlig er det vigtigste for dig. Dog bør du også tage højde for, hvornår det pågældende bilværksted kan udbedre skaden e.l. Der er jo nok grænser for, hvor længe du kan undvære en bil.

Du bør bruge tid og energi på ovennævnte, hvis du gerne vil opnå store kontante besparelser. Som regel kan man snildt spare 5-20 % – af og til endnu mere.

Skrid til handling med det samme

Er din bil gået i stykker, hvad enten det denne gang drejer sig om bremserne eller udstødningen, skal du skride til handling med det samme. Fælles for alle bilproblemer er nemlig, at de kun bliver værre, hvis man lader stå til. Af følgende grund bør du gøre dig selv og din bil en tjeneste ved at søge professionel hjælp så hurtigt som muligt. For din egen sikkerheds skyld er det jo heller ikke hensigtsmæssigt at køre i en skadet bil. Dog har det selvfølgelig noget at sige, om skaden er overfladisk, eller om det drejer sig om nogle af de bærende dele. Dette bør du tage højde for, hvis du overvejer at svinge forbi den lokale mekaniker. Er skaden blot overfladisk, haster besøget formentlig ikke så meget.