Hjem Biler Hvilke bilmærker er bedst?

Hvilke bilmærker er bedst?

Bilforhandler

Noget der hyppigt bliver diskuteret er, hvilke bilmærker der er de bedste. Mange sværger ét bestemt bilmærke troskab, da mærket måske har tjent dem godt på et tidspunkt i deres liv. Disse mennesker vil elske enhver model inden for bilmærket blindt og vil aldrig eje en anden type bil, hvis de kan undgå det.

Mange andre sværger et helt land troskab, eksempelvis biler fra Tyskland eller biler fra Frankrig. Her skifter man måske mellem biler fra Tyskland, så man skifter mellem at køre Audi, BMW og Mercedes.

Men hvilket bilmærke er i sandhed det bedste, og kan man overhovedet udpege en egentlig vinder i denne diskussion?

Kilde: http://www.sundhedibilen.dk/

Er det en smagssag?

Man kan mene, at det bedste bilmærke i verden er komplet subjektivt og helt op til den enkelte persons egen mening – hvilket også er rigtigt langt hen ad vejen. Bedste bilmærke er i sig selv ret svært at sige noget om, for hvornår er et bilmærke det bedste?

Et bilmærke kan være bedst på sikkerhed, som Volvo længe har været kendt for. Volvo har i mange år haft nogle af verdens mest sikre biler, så på den front er de det bedste bilmærke. Men hvad hvis man måler på udseendet?

Det er nok de færreste, som mener, at Volvo biler er de mest veldesignede biler på markedet, og derfor vil de måske ikke engang overveje Volvo som det bedste bilmærke i verden.

Endvidere kan man tillægge køreegenskaberne stor værdi, som bilerne fra Tyskland længe har slået sig på at være gode til.

For mange er det en overordnet vurdering af alle parametrene, som indgår i ens mening omkring det bedste bilmærke.

Brug undersøgelserne

Der bliver årligt foretaget et utal af undersøgelser af forskellige biler, som kan være med til at sige noget om bilmærkernes performance.

Disse undersøgelser kan igen være baseret på sikkerhed som Euro NCAP rating systemet, hvor bilerne bliver crashtestet.

Det kan også være undersøgelser foretaget af journalister med forstand på biler, som har prøvekørt tusindvis af biler i deres livstid. Deres mening må alt andet lige vægtes højt.