Hjem Biler Sådan slipper du af med pletter på bilsæderne

Sådan slipper du af med pletter på bilsæderne

Bilrens

Der er ikke noget mere irriterende end uheldige kaffepletter på et bilsæde. Så snart dråberne er faldet, er det ikke til at få pletterne væk igen. Af denne grund vil vi her på siden slå et slag for de særlige tekstil- og læderbehandlinger, som du kan bestille til din bils sæder. På denne måde behøver du aldrig mere at kigge på de grimme kaffepletter, hver gang du kører i din bil. Du bør desuden læse denne danske guide omhandlende sæderens (klik blot på linket).

Hvad vil det sige at imprægnere tekstil og læder?

Når man snakker imprægnering, så er der tale om en proces, der mætter alle de små fibre i tekstilet eller i læderet. Når disse fibre er mættet, kan de altså ikke tage imod væske, og dermed undgår man, at det synker ned i tekstilet. Når man imprægnerer stof- og lædervarer, vil det færdige produkt kunne modstå vand og snavs, som nemt kan tørres væk, hvis uheldet skulle være ude.

Hvis du derfor gerne vil slippe for fremtidige pletter på dine bilsæder, så kan vi herfra anbefale dig at få imprægneret dine sæder i bilen, således at de kan modstå vand og snavs. Dette er en super god idé, hvis I for eksempel er en børnefamilie, der ikke ønsker det store rengøringsarbejde, hvis jeres barn spilder mad og drikke på bagsædet. Hvis du er interesseret i at undgå irriterende pletter på dine bilsæder, så kan du få meget mere viden omkring den optimale pleje af din bils sæder ved at tage et kig på denne side om bilpleje hos Ditec.dk.

Investér i det rigtige gear til din bil

Hvis du ofte oplever, at du kommer til at spilde fra din kaffekop ned på din bils sæder, så vidner det om, at du bør investere i en god termokop, der kan holde på kaffen, mens du er på farten. Det er, som nævnt ovenover, en super god idé at få imprægneret sine bilsæder på forhånd, men hvis du ofte oplever at være uheldig med din kaffe, så kan det være en ekstra sikkerhed for dig at investere i en spildefri kop. Her kan du med fordel gå på nettet og tage et kig på det store udvalg af smarte termokrus, der kan sikre dig imod at spilde i bilen. Her kan du også finde frem til et væld af forskellige madbeholdere, der er beregnet til at blive brugt, når man er på farten.

Sørger du for kun at have spildefrie termokrus og madbeholdere i din bil, kan du altså undgå en masse fremtidige uheld og pletter på sæderne. Det bør være i din interesse.