Hjem Biler Undgå hedeslag i bilen

Undgå hedeslag i bilen

Familie er klar til biltur

Hvis du gerne vil undgå, at din aircondition giver op på vej sydover i sommerferien, er det lige så vigtigt at få den tjekket igennem som det er med resten af bilen. Det kan gøre turen meget mindre behagelig, hvis der ikke kommer kold luft ud af panelet.

Herunder får du tre gode råd til, hvordan du sørger for, at der er styr på din aircondition inden ferien, så du ikke skal køre gennem Europa i subtropisk hede. Det behøver ikke at være hverken svært eller dyrt, men du vil helt sikkert fortryde, hvis du ikke gør noget ved det. Læs derfor artiklen til ende og benyt dig af vores guldkorn.

Tjek selv for tegn på problemer

Du kan selv tjekke, hvis du ikke er sikker på, om der er grund til at sende bilen til servicetjek. Der er en række tell tale signs, som fortæller dig, når din aircondition har brug for et tjek. Det drejer sig om følgende tegn:

  • Dårlig lugt
  • Nedsat køleevne
  • Dryppen
  • Skidt i radiatoren
  • Ujævn kølefunktion

Opdager du en eller flere af disse ting, så er det på tide at få den tjekket, så du kommer alvorlige problemer i forkøbet og sparer dig selv for en større udgift end nødvendigt. Det kan fikses både hurtigt og til en overkommelig pris, så få det hellere gjort, inden det vokser sig til et større problem. Du kan lave en midlertidig reparation selv, men det er altid en god idé at opsøge en professionel mekaniker, så du kan være sikker på, at det bliver gjort korrekt, og du ikke bare maskerer et større problem.

Bestil kompetent aircondition service

Ligesom du kan få tjekket din bil for alle andre former for problemer, kan du også bestille et aircondition eftersyn, hvis du opdager et af ovenstående problemer, eller hvis du bare mener, at det er ved at være tid til det.

Eftersom det ikke er en del af det normale eftersyn, skal du huske at nævne det for din mekaniker eller bestille en separat tid for at få det gjort. Det er noget langt de fleste værksteder kan tilbyde, men vil du være sikker på, at det bliver gjort korrekt, så læs mere her.

Denne form for service er en af de ting, som vi rigtig ofte glemmer eller slet ikke overvejer, men også en af de ting, der kan være rigtig irriterende, når uheldet er ude. Få derfor styr på din aircondition og nyd ferien under sydens sol.