Home Biler Beskæftiger du kørende sælgere? Her er tre tips til dig

Beskæftiger du kørende sælgere? Her er tre tips til dig

0
Beskæftiger du kørende sælgere? Her er tre tips til dig

I dag findes der rigtig mange former for salgsarbejde. En stor del af arbejdet foregår digitalt, men også telefon- og gadesalg eksisterer stadig. Tilmed er der de sælgere, der går fra dør til dør og forsøger at sælge en given vare eller ydelse. Slutteligt er der de ambitiøse sælgere, der kører land og rige rundt og holder møder. Disse møder er typisk booket på forhånd og vil ofte være B2B – dog med undtagelser. Denne artikel er skrevet til dig, der beskæftiger sidstnævnte sælgere – dem der tilbringer meget af tiden bag et rat.

TimePlan Software byder på alle de funktioner, vi kommer ind på i løbet af artiklen. Leder du derfor efter et alt-i-ét værktøj, så er denne software måske noget for dig og dit firma.

Gør brug af digital vagtplanlægning

At planlægge og fordele vagter digitalt er en rigtig god strategi, hvad enten medarbejderstablen består af 5, 50 eller 500 sælgere. I dag findes der værktøjer, der med udgangspunkt i en række indtastede data, kan lave vagtplanen for dig. Dette vil kunne spare dig for en masse tid, idet vagtplanlægning i traditionel forstand kan tage rigtig lang tid. Digital vagtplanlægning er også med til at sikre et godt overblik for dine medarbejdere. Løsningen vil derfor både gavne dig og dine medarbejdere.

Lad sælgerne registrere deres arbejdstid digitalt

At kunne registrere og dokumentere ens arbejdstid er uundværligt i rigtig mange brancher. Bruger man tid og ressourcer på tidsregistrering, så opnår man først og fremmest øget tillid. Kunden vil nemlig kunne vide nøjagtigt, hvor meget tid der er brugt på den givne salgsopgave. Som virksomhed kan man glæde sig over, at man som regel opnår flere fakturerede timer og et bedre overblik over både projekter og budgetter. Man slipper desuden for at rode med uoverskuelige fysiske timesedler. Med TimePlan Software foregår det hele digitalt.

Hav 100 % styr på arbejdsmarkedsregler

At sikre høj medarbejdertilfredshed og undgå problemer med bl.a. fagforeninger kræver også et godt juridisk overblik. Det er især vigtigt at have 100 % styr på alle overenskomster og øvrige arbejdsmarkedsregler. Med TimePlan Software kan man altid følge med i, om alle overenskomster bliver overholdt. Ved problemer kan man straks handle på det og bringe det i orden. Dette vil kunne spare de fleste virksomheder for mange ressourcer. De mange danske arbejdsmarkedsregler gør det svært at drive virksomhed, men med de rigtige værktøjer behøves det ikke at være en større byrde.