Home Biler Der er stor prisforskel på bilsyn – Få store besparelser på bilsyn med dette gode råd

Der er stor prisforskel på bilsyn – Få store besparelser på bilsyn med dette gode råd

0
Der er stor prisforskel på bilsyn – Få store besparelser på bilsyn med dette gode råd

Hvis du har en bil er det obligatorisk, at bilen skal synes hver andet år, og hvis det er en ny bil, skal den synes fire år efter indregistrering. Et syn bliver foretaget for at sikre, at køretøjet lever op til de gældende regler for godkendelse af køretøj. Så hvis du ejer en bil, så slipper du ikke for det obligatoriske bilsyn, men der kan være store prisforskelle på, hvad syn koster afhængig af, hvor i Danmark du får det foretaget.

I Nordjylland er prisen på bilsyn den højeste, mens København er det sted i Danmark ,du kan få synet din bil billigst. Den gennemsnitlige pris på bilsyn i Nordjylland er 425 kr. og i København er den gennemsnitlige pris på et bilsyn 352 kr. Dette gør bilsyn i København 20 % billigere end bilsyn i Nordjylland, hvilket i hele tal er en besparelse på hele 73 kr. Det er dog vigtigt at bemærke, at de førnævnte priser er opgjort i gennemsnitspriser, hvilke betyder, at priserne sagtens kan være højere eller lavere, alt afhængig af den enkelte synshal.

Læs også: Sådan sparer du penge på et bilsyn i Herning.

Hvordan får jeg det bedste og billigste bilsyn?

Det kan være svært at gennemskue, hvilken synshal du skal bruge til at syne din bil. Der er stor forskel på service og pris på de forskellige synshaller. Du kan bruge synafbil.dk til at finde den billigste synshal nær dig. Ved at bruge denne online tjeneste får du op til tre gratis og uforpligtende tilbud på bilsyn. Når du har modtaget dine tilbud fra synshallerne, så kan du sammenligne dem på pris, bedømmelse, afstand og så videre. Når du har fundet det tilbud, der passer bedst til dig, så skal du blot vælge tilbuddet og derefter booke en tid ved den ønskede synshal. Ved at bruge denne service får du typisk en bedre pris på bilsyn, fordi synshallerne er opmærksomme på, at de er i direkte konkurrence mod hinanden.