Home Biler Dette skal du tage højde for ved køb af nye bilnøgler

Dette skal du tage højde for ved køb af nye bilnøgler

0
Dette skal du tage højde for ved køb af nye bilnøgler

Du skal både forholde dig til sikkerhed, funktion og lovlighed, når du står over for at udskifte dine bilnøgler. Der er krav til typen af bilnøgler, som du skal højde for ved køb.

Siden 1996 har det været et krav fra lovgivningens side, at bilnøgler skal have startspærre. Dette er en sikkerhedsmæssig foranstaltning, som sikrer dig som bilejer mod tyveri af dit køretøj.

Herunder kan du læse mere om de forhold, som du skal være opmærksom på, når du skal have købt nye bilnøgler.

Benyt dig af en kvalitetslåsesmed med autorisation

Når du skal have købt nye bilnøgler med startspærre, skal du vælge en professionel låsesmed, så du kan være sikker på at få en tryg handel og få nøgler i bedste kvalitet.

Der findes forskellige muligheder, når det kommer til at vælge og bestille bilnøgler. Dette er en fordel for dig, så du får den løsning, som passer bedst i forhold til din bil.

Det er ikke kun for din egen sikkerheds skyld, at du skal vælge en professionel og autoriseret låsesmed. For at dine nye bilnøgler er lovlige, skal de være fremstillet af en låsesmed, som har autorisation. Den professionelle fremstilling sker med anvendelse af den nyeste og mest moderne teknologi på området. Det første du skal gøre ved køb af nye bilnøgler er derfor at finde en kvalitetslåsesmed, som er autoriseret til at fremstille bilnøgler med de nyeste sikkerhedssystemer. Hos denne fagmand kan du få vejledning og hjælp til at finde den løsning, som matcher din bil og dine behov.

Sådan får du dine nye bilnøgler med startspærre

Det er muligt for dig at bestille nye nøgler til bilen, uanset hvilken bil du har med hensyn til mærke og model. Det er praktisk, enkelt og effektivt at bestille dine bilnøgler, når du besøger en autoriseret låsesmed. Her bliver din bils modelmærke og årstal indtastet i et system, som gør det muligt for dig at få det perfekte match på dine nye nøgler. Der findes forskellige typer af startspærre, som din bils modelmærke skal matche, for at du får de mest funktionelle nøgler.

Fremstillingen af dine nye nøgler tager maksimalt 30 minutter, og typen af startspærre influerer på produktionstiden. Dermed kan du hurtigt blive kørende igen med lovlige bilnøgler, som sikrer dig bedst muligt mod tyveri af din bil. Låsesmeden fremstiller dine nye nøgler på stedet med en avanceret og computerstyret nøglefræsermaskine.